Kotisiivous tai siisti toimisto? Pira puhdistaa!

Siisti koti on edellytyksenä viihtymiselle ja toimiva työympäristö lisää tehokkuutta. Siksi Siivouspalvelu Pira auttaa mielellään pitämään paikat puhtaana ja raikkaana missä tahansa kohteessa Mikkelin seudulla. Voit tilata esimerkiksi kotisiivouksen ennen juhlia tai voimme tehdä sopimuksen ylläpitosiivouksesta haluamallasi aikataululla.

Palvelumme

  • Toimistosiivoukset
  • Peruspesut ja lattioiden vahaukset
  • Kotisiivoukset
  • Ikkunoiden ja parvekelasien pesut

Kotisiivous kannattaa arjessakin

Elämä rullaa kevyemmin raikkaassa kodissa, jossa tavarat ovat paikallaan ja pinnat puhtaat. Aina oma aika ja energia eivät riitä siivoamiseen, silloin kannattaa tilata kotisiivous ammattilaiselta. Siivoojan jäljiltä kotisi näyttää paremmalta ja on myös hygieenisesti puhdas. Kotisiivouksen lisäksi voit tilata Piralta myös ikkunanpesun.

Toimistosiivous lisää työtehoa

Säännöllinen siivous tekee työympäristöstä viihtyisämmän ja työt sujuvat tehokkaammin, kun voit keskittyä siivoamisen sijasta työtehtäviisi. Teen siivoukset myös esimerkiksi vastaanottotiloissa, jolloin ne ovat edustavimmillaan vieraita tai asiakkaita varten. Toimistosiivous aikataulutetaan toiveidesi ja tilojesi mukaan.

Sovitaan siivouksesta!

Ota yhteyttä, niin keskustellaan siivouksen tarpeestanne sekä aikatauluista ja hinnoista. Räätälöin siivouksen aina kohteen mukaan ja kuuntelen mielelläni asiakkaan toiveet, jotta voin tarjota juuri toivotun laista palvelua.